Weekend

lite om min weekend. Som sagt var familjen hos oss i Fredags och firade oss.

I lördags jobbade jag och efter det var det dags att röra sig mot våran chef och hans familj. De hade bjudit över alla från Intersport Skärholmen på en god middag, goda viner och lite laglekar. Efter det rörde jag & Ruby oss in mot stan för att möta upp våra fina tjejkompisar på sommar. Det vart en jävla massa röj och vi hade en kanon kväll!

Söndag väntade det jobb åt mig och efter det rörde jag mig in mot stan för bio med Simon och Ruby. Vi så filmen Inception och den var helt otroligt BRAAA!!

En för varje familjemedlem

 

Rubys Tattoo
Dagen efter tattueringen, plåstret presic av taget och det är dags att tvätta den.


awesome friday

Ändast en lektion idag och det var psykologi. Vilket jag tycker riktigt mycket om. Våran lärare är riktigt duktig och rolig vilket gör att tre timmars lektionerna bara flyger förbi! Efteråt myste jag med lite fina tjejer från klassen på fiket och sedan rörde jag mig hemåt för att förbereda inför kvällen då en massa släkt skulle komma över och fira oss. Jag och Ruby fick presentkort till SPAAAAA! ooooh jag längtar, hihi! Så då lär det bli en heldag med syster i stan med god middag och unna både kropp & själv med en avkopplande spa dag!

Ruby kom hem med en tattuering idag förresten! Riktigt fin. Det är fem stjärnor längst ryggraden för varje familjemedlem. Så jag tänkte lägg upp en bild imorgon för nu måste jag sova för imorgon väntrar både jobb och utgång för min del!   Puss fiskos


bara bättre och bättre

Lillördag var veckand höjd punkt. Eller snarare löningen som ägde rum på lillördag men det gjorde saken bara roligare. Det vart inget röjjande för mig som vissa andra (Julia Uhrdin & tjeYerna hehee.). Det var mest bara hängamänga för mig. Trevligt sällskap med min nära vän Tara, pricket över i:et var väll kalla ölen! Efter att ha hängt en stund på Snaps drog vi till Friday vid kungsträdgården där vi mötte upp två av våra kollegor och deras kompisar. Riktigt roligt. 
 
Sedan var det bara slita sig upp ur sängen dagen efter.. och ta sig till Engelska C lektionen klockan nio på morgonen. Det första som väntaade mig ver ett saftigt prov. MUUMS sa jag då. Eller, inte riktigt. Men svår var den inte så det kändes skönt. Tills jag fick ett saftigt sms. MUUMS sa jag då igen. Nej, inte då heller. Intersport ville att jag skulle jobba. Vilket jag gjorde. Nu känns det.. MUUMS! Lite rikare och mycket tröttare. Kommer inte vara några problem med att somna ikväll! pusss

lillördag med min fina Tara


roll over

Nu har jag faktiskt fått en ordentlig sov morgon och viktigast av allt. Låtit Johanna sova. Johanna sa att jag inte fick ringa innan elva vilket var klokt eftersom vi både vet att det är alltid jag sov vaknar först. Alltid så. Men nu ska jag gå ner och ta en kopp tea (ifall Johanna läser så är den utan socker..) och sedan ge mig ut på en långpromenad med min vovvi.


Lite park häng

med vänner och min fina vovvi.

   


Så niceMån: två lektioner  Tis: ledig  Ons: ledig  Tor: en lektion  Fre: en lektion.
 är detta normalt? jag borde väll inte klaga. nej precis tyst nu. för så här kommer jag ha det i åtta veckor. fina veckor framåt. ja det var allt. som sagt, allt!


GRATTTIS TILL MIG

bara för att jag och blandannat min fina syster fyller HELA 18 ÅÅÅR!!


hängde med två favoriter igår kväll
Kan inte sätta denna resa i ord så här får ni bilder istället!

           
     

Där har ni. Kommer mycket mer.
Fyra dagar kvar till min 18 års dag förresten!


sista helgen pa Irland

Pa mandag natt anlander vi sverige och da ar det tillbaka till verkligheten. Men nu ska man leva i nuet! Ikvall blir det utgang med syster och vara killkompisar i Carlow. Vi forar hos Sean sen ska vi ge oss av till nagot skont stalle!

Forlat for den daliga uppdateringen under denna resa forresten, men pa mandag ar jag back on track!

Seee yah! puss

Irland

Lite update om dessa dagar hittills! Vadret ar ju molnigt och regn. Och ni som inte visste det nu vet ni. Det ar Irland och det har alltid varit sa och kommer forbli sa.
Sondag - landade, at en god middag hos Moster och sedan akte vi till Ella (en nara van till oss sen barndomen) for att fixa oss och barja fora. Det blev en ute kvall i centrala Dublin pa club 21. Efterfest i taxi, sedan fick vi skjuss resten av vagen hem med tva skooona poliser!

Annars har vi agnat oss at shopping, riktigt god mat och massa goda drinkar och saklart Guinness!

Hors senare! Strax ska jag ivag och shoppa. En svang forbi Starbucks och sedan satta mig pa en mysig pub med Ruby och Ella. Puss


Off we go

Nu har jag precis vaknat. Jag tänkte hoppa in i duschen en snabbis. Så att jag blir en fräsh tjej. Sedan ger vi oss av. Vi kommer landa i Dublin och vi kommer vara de tre första dagarna hos min moster. Jag och Ruby ska stanna första natten hos våran kompis Ella. Hon ska visa oss Dublins nightlife. Kan inte säga mer än att det kommer bli spännande och roligt nu i för hand. Men nu måste jag iväg era fisar! Jag kan försöka skicka iväg ett litet inlägg senare idag. PUUUSS


Gammal bild på mig, Ruby & Ella


RSS 2.0