Berns


Vilken rulig kväll. Tack min fina!


back home

Det blev inte lika många uppdateringar som jag hade hoppats på men deras internet fungerade lite som den vill. Men resa var helt underbar. Om jag inte hade skolan, jobbet och massa andra ansvarigheter hade jag nog stannat kvar. Men tyvärr har jag inte sånt flyt så nu är man hemma då, i kalla Sverige.

Snart är det jullov och jag har en massa jobb, men strax efter nyår tänkte jag åka tillbaka till London. Tycker jag förtjänar det!

Hittills


Jag älskar London och jag vill aldrig komma hem,

punkt slut.

London baby

Nu står resväskorna i hallen och jag troooor att vi har fått med allt. Herregud om vi har glömt något viktigt nu.. Men det hoppas jag inte iallafall! Nu ska vi ta en kopp tea och efter den ska vi börja röra oss mot flygplatsen.
JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅ TAGGAD!Nästa gång vi hörs är jag i London baby!


the day is soon over

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Jobbade inte så länge men tiden gick fort så det var skoj. Lite irriterad vart jag när vi skulle stänga, folk kom in två minuter innan stängning och lallar runt. Kan de inte komma in 10 minuter tidigare liksom.. Vi vill faktiskt hem vi med.

Nu håller jag och syster på att gå igenom våran packning och se till att vi har fått med allt. Jag längtar så mycket till imorgon. Jag kommer nog inte kunna sova inatt!

Onsdag

Nu är jag en liten taggad fis. Jag har precis kommit tillbaka från tvättstugan och nu har jag rena och fina kläder till London imorgon. Nu håller jag på att digga lite lite musik och samtidigt packa. Blir lite smått orolig med tanke på att jag håller nog på att packa för mycket. Ska nog checka in en till väska imorgon!Om en stund ska jag kila iväg och jobba några timmar. Cash is King! Vi får höras sen hurrni

Over and out

Känns skönt att man har gjort klart provet nu. Får nog veta resultatet efter jul.
Nu är jag hos Sanna och vi ska strax laga lite middag och sedan kolla på Paradise Hotel. Nu börjar det bli spännande!


systra min Världens bästa syster, kom hem nu jag saknar dig en massa.


Tisdag

Godmorgooon! Halv två väntar ett matte prov åt mig i aulan. Jag har inte direkt sett fram emot denna dagen men jag får skylla mig själv. Jag hoppas verkligen att denna gång går bättre för nu vill jag verkligen klara den.

Lite bättre news: två dagar kvar till London!!
twist it if you want

Julfest med jobbet

Skönt att man är ledig från skolan idag. Gårdagen var crazy. Vi hade julfest med jobbet och det var så himlans skoj! När vi kom fram till Hasselbacken (ett slott) väntade champagne åt alla som jobbar på intersport i hela stockholm. Det var en massa mingel och sedan visades vi in till en stor sal där vi fick massa dryck, live musik, god mat och sedan langade DJ's mega bra musik. Där efter blev det dans,mera dans och ännu mera dans. Sedan taxi till soap bar för att fortsätta kvällen!
Godnatt

Godmorgon

Vaknade för en stund sen och jag kan tala om för er att jag inte är speciellt pigg idag. Det hade varit skönt att bara ligga i sängen idag men det finns inte på kartan.. Det är jobb som gäller för min del och därefter blir det Julfest med jobbet! HejdÅ

Lördag

Helt slute efter dagens arbetspass.. Köerna var oändliga och stressen var alltid på max. Men det är så det är under denna månad, Julmånaden. Jag tycker faktiskt att det är den roligaste perioden att jobba eftersom jag älskar att alltid ha fullt upp på jobbet!

Men nu måste jag torka håret och börja fixa mig. Ska om en stund möta upp Stina, vi ska röra oss in mot stan för att fira våran vän Simona. WIHOOO


sickness

Det är väll typiskt mig att blir sjuk speciellt innan London. Jag blir alltid sjuk innan jag ska åka iväg.. Vet inte ifall jag kommer finna orken att ta mig till skolan. Vi får se hur det blir!


Det känns som helgerna rullar på nu

Fredags börjades kvällen med massa härliga och taggade människor från jobbet. Drack lite öl på söder sedan blev det lite lim00 för mig och ruby med några killkompisar och vi avslutade kvällen med dans dans dans på Entourage!

Lördags var jag och min vän Petra på fest och firade Niclas Fjällid som fyllde 18 år. Det var riktigt skoj att se honom men även massa andra människor som inte inte träffats på ett tag!

PUSS

attans vad det har varit kyligt idag


Strax är det dags för mig att börja röra mig mot Huddinge centrum för en fika med Elli. Det var ett tag sedan vi sågs, så det ska bli mysigt att sitta och ta ikapp lite snack med henne!  Tjaråå


London babyIgår bokade jag och mamma min och Rubys resa till London. Vi ska hälsa på våran fina vän Johanna som har flyttat dit. Det ska bli roliga utgångar, massa julshopping och äta en massa god mat! Men det jag ser fram emot mest är att fota den vackra staden och umgås med mina fina!
9/1-14/1-10


RSS 2.0