In the heart of Söder

Hej käraste bloggen!
Förlåt för dålig upptadering, men har jobbat och sen åkte jag dirket in till stan. Har varit och är fortfarande i Adams systers lägenhet.. Vi har strosat runt lite på gatorna, ätit donken, ätit godis och så har vi tittat på skräckisar. Nu ska vi snart gå ut och leta efter något matställe att äta på. Blir säkert donken igen.. Strösta roffarna!!

Jaja nu ska jag säga till Sophie att sluta prutta

Sportlooooov<3

Kan ni förstå det? Vi har lov nu. En vecka utan skolan, u n d e r b a r t!
Och om lite mer än en vecka så åker jag med klassen till Frankrike. Ännu mer u n d e r b a r t! Man kan säga att vi får två veckors sportlov. När vi är inne i vecka 10 sen, alltså då vi är i Frankrike, så är det bara 5 veckor kvar tills jag och Jullebulle åker till Tandådalen och steker i backarna.

Har inte tid att sitta här nu, måste göra mig ordning. Ska gå på sista lektionen och få information om La France.
Ciao! Madelue


Lov lite tidigare


Igår kväll fick jag reda på att jag bara har en lektion idag vilket är awesome!
Ville bara att ni skulle veta det :D  

Torsdagsmys

Nu blir det filmmys med Denise, Karin och Astrid.. Sen kommer gårdagens mobboffer Adam också. Alison har flyttat ifrån mig nu och jag saknar henne redan! Men förhoppnigsvis så ses vi snart igen :-D

Jag kommer helt ärligt talat att rulla fram efter den här veckan. Jisess vad vi har roffat. Men jag ska gottgöra det genom att träna, träna, träna. Men nu ska vi bunkra upp med lite godis och fortsätta titta på Glee. Efter det blir det en bra film.


Nice day

Träffade Elli idag & bjöd henne på en fika eftersom hon fyllt 18 år. Jag har hunnit shoppa en del idag också, mest sommar kläder wiho!  Nu är jag hos min vackra kusin Sandra. Vi ska ha en mysig tjejkväll med middag, filmmys och prata bullshit!     see you later aligator
 
 


I'm all alone

Alla mina vänner har lämnat mig här helt ensam. Kanske är jag som är mobboffret nu?
Men blir inte ensam så länge till, hiihi.. Ska snart gå ner och möta Denise, köpa lite godsaker och jag tror jag ska köpa hårfärg. Tänkte nämligen bli ljushårig igen tror jag. Är inte hundra... Men den som lever får se!

Lovar att berätta för er om jag har färgat håret :-D

Titta vad jag hittade på lightbulbs!


Torsdag morgon

Våra morgnar hos Madelue kan till viss del vara lite kaotiskt but I love them!
Jag stog i hallen och sminka mig nu på morgonen så märker jag att Sophie sitter på toa vilket är bakom mig med helt öppen dörr. Hon satt och kissa och hade tagit med sig datorn in och hade den i knät och sjöng till vår musik högt och inte i helt rätt ton. Hon verkade ha det mysig. Sedan skriker hon som vanligt på Adam att toapappret är slut och att han ska springa och hämta!
Well well, lite om våran morgon. Nu väntar min frukost och mitt rosa tea, coooolt!


God morgon alla glödlampor

Alison nämde International Skip School Day igår... Tror ni inte att alla nappade eller? Här sitter vi! Gårdagens mobboffer är här med oss. Men idag har de nog vaknat på rätt sida, inte lika tjuriga!

Vi hade många många besökare igår. Hoppas att alla stannar kvar och gör det roligar för oss att skriva :-D

Nu ska jag och Alison ta oss en kopp te och krua upp oss på vårat favoritplace, nämligen soffan, framför brasan.

Ciao! Madelue

Ali Gs Onsdags offer

Jag har valt Sophie Waerner som mitt onsdags offer.
M: "Skynda vi måste gå, sluta bajs!" 
S: "Men säg det till mina bajskorvar!!"
A: asgarvar!
Man ska passa sig för denna unga dam på monarna, hon är inget och leka med! Jag & Madelue var på bästa morgon humöret (lite förvånad eftersom vi var på väg till Nationella provet) imorse, vi skutta hela vägen till skolan medans Sophie och Adam var griniga och sa till oss att sluta vara så jävla pigga.

 
But we love you anyway babyboo!Madelues onsdagsofferHan heter Adam Jacobson och har den högre graden av PMS. Han älskar att äta chips, eller ja ni ser ju själva... När Adam får sina PMS-utbrott så måste man verkligen se upp. Man vet aldrig vad han kan hitta på! Ibland slänger han grejer i munnen på en och ibland kastar han pennor. Det gäller att vara på sin vakt när han har sina stunder. Om.. jag säger OM han får ett utbrott var beredd att slå 112! Speciellt värst på mornarna.. Inte roligt att vakna upp bredvid en sån galning. Vad mer kan man säga? Har du råkat ut för den här killens PMS-attacker? Så var god att släng in en kommentar och förklara hur han bar sig åt.. Vi måste försöka hjälpa honom, det här är allvarligt!


maddes fantasi

         


Lightbulbs flummar
Jag bor hos Madde denna vecka och hon har tydligen fått för sig att det är International skip school day imorgon och försöker få med sig alla. Får se om hon får med sig några eller om det slutar med en ensam madelue hemma själv! I och för sig så lär inte Adam Jacobson banga. haha fisk fis 

Slappar dagen


degar framför datorn i mysiga soffan!


mys med Alison <3


Lägger en första klutt här!

Oh yeah! Premiärinlägget..
Jag och Alison fick idén att göra som alla andra, nämligen att starta upp en blogg tillsammans... och titta, nu sitter vi här! Lightbulbs! Alla kanske inte vet vad det betyder, men på svenska blir det glödlampor. Det passade ju oss perfekt, eftersom att vi är två små snillen. Haha, nej men man glömmer inte ett sånt namn så lätt ;-)

Jag, Madeleine, Madelue, BM, kalla mig vad ni vill, jag har en egen blogg också. Men den struntar vi i just nu. Vi ska köra vårat egna härliga race här. Den kan vi nämna någon annan gång igen.

Blev lite mycket text nu, men what the hell.. Nu ska jag och Alison ta en promenad med hunden (som inte hon vet om än, hihi) sen ska vi laga mat.Ciao!
Madelue


Hej kanske man säger!

Hej bloggen!
Det här var verkligen det sista jag trodde jag skulle skaffa, så ni får stå ut med mindre bra inlägg från mig! haha
Men här kommer jag och min vän Madelue att blogg. Mer ska jag nog inte säga nu, det får nog räcka! Ska sätta igång brasan igen & ta en kopp tea med Madelue.
 För er som inte vet är jag tea beroende!


RSS 2.0