midsommar var jävligt braDiggade hela dagen som fan. God mat, femkamp, taggade människor runt sig och en jävla massa alkohol också för den delen, vad är inte najs med alla dessa roliga saker i en och samma dag. Helt rätt!

Nu ska jag sova är hur trött som hellst.. Kom precis hem från Heron City. Hela midsommar gänget åkte hem till sig och tog sina powernaps och senare mot kvällen körde vi på bio. Jävligt bra alltihopa! 


midsommar

Fan vad jag är taggad inför imorgon! Helt sjukt. Nu ska jag gå lägga mig så att det blir morgon snabbare hehe.
Hare bra tjaaaaa bitches


rolling in the deep

På med regnjackan, nu ska jag ut i pissvädret. Jobbet väntar. Hareee

work time

Dags att börja röra sig mot jobbet. Jag är hemma hos Saga nu och hade en jättemysig kväll här igår med tjejorna.
Efter jobbet ska jag ut med vänner. Sanna har avskedsfest så ikväll ska vi släppa loss!

fyyyyyfan va du är braOm en stund börjar jag röra mig mot Liljeholmen. Min fina vän tar studenten idag och jag ska såklart vara på plats! Senare mot kvällen blir det party at her place och grymma Jamalde kommer langa musiken. Feta langaren asså!


mot brusNu blir det att umgås med några härliga killkompisar hos brus. See yah


down to earth

Astrid och jag blev jävligt fulla och glada igår. Efter att hängt på söder till stängning vingla vi hem till henne i Hammarbysjöstad. Jag minns att jag tyckte att jag själv var väldigt rolig igår men tydligen inte tillräckligt rolig för jag kommer inte ihåg mina "super roliga" skämt idag.. Men jag hade hur mysigt som helst med Astrid igår. Wow vilken kanon tjej hon är. Världens sötaste, hur rolig som helst och så himla rolig att prata med. Hon är så klok.

Imorse skulle jag upp jävligt tidigt. Skulle nämligen jobba idag igen fast idag öppnade jag.. inte så roligt men jag hann köpa frukost på vägen så då kände jag mig lite bättre.


Is There A Ghost

Ännu en dag av jobb avklarad. Nu ska jag in till stan med Astrid och dricka vin. Det blir nog söder.


STUDENTEN 8/6-11
Känslan går inte att beskriva..
Det var nog bästa dagen i mitt liv hittills iallafall, tack var det min underbara familj och mina fina vänner! Man säger ju "fyfan va jag är bra" och det kan jag hålla med om men dom då?? Fyfan vad DOM är bra!


Sweet Disposition

Idag jobbar jag. Fuck. När man jobbar i butik under sommrarna känner man sig som en lite hamster i en stek het bur. Inte roligt, inte alls. Aja men idag är det bara fyra timmar i buren..


Louder than words


imorgon smäller det

Nu ska jag iväg till skolan för att tömma mitt skåp och måla flaklakanen. Sen ska jag fixa och dona lite inför imorgon. Jag kommer att sova natten hos Petra. Hörs sen!Fick precis hem trettio stycken solrosor. Mina föräldrar är allt bra dom!Mina favorit blommor


you smile I smile

Nu drar jag och syster iväg med vovvi. Det ska köpas lite student saker till mig och jag kan inte hålla mig undan så jag följer med! Efter åt blir det promenad och glass. MumsHär langar jag dagens outfit.  Jeans shorts - Levis   Tublinne - HM


kommer bli en riktigt bra dag må jag säga

Strax ska jag börja åka in till stan med mina fina vänner Ruby, Josefine & Martina. Kommer bli en mysiii dag.

Efter ska jag träffa världens bästa Emma och bara umgås. Om jag känner oss rätt så kommer vi sitta ute i det fina vädret med en glass och prata om allt mellan himmel och jord. Det är nog det bästa som finns. Att inte alltid behöva göra en massa saker utan bara umgås och njuta av varandras sällskap, en bästa väns. Bland det bästa som finns!


RSS 2.0