Surpriiiiiiiiise!

Tillbaka i Holland! Kom hit igår natt med ett kompisgäng från Sverige. Vi är här och hälsar på sanna och överraskar John för på söndag fyller han 20år och då är det självklart att vi vänner ska vara här på hans dag.

Så i helgen blir det utgångar, middagar ute med alla vänner och hans familj och även ikväll ska vi alla på hemmamatchen på De Kuip här i Rotterdam. Vi alla är så taggade!

Blir en jävla bra helg med alla vänner!


Svintrött

Nu har väckarklocka ringt ett antal gånger.. Har fortfarande inte lyckats slita mig från sängen. Jag är så trött, min kropp är så trött, det börjar verkligen kännas i kroppen nu efter 8 arbetsdagar i rad..

Längtar så mycket till imorgon då jag är ledig och kan sovs ut!Måndagen fick sig en Guinness

Efter ännu en dag på jobbet bestämde jag, mamma och tara för att ta ett glas vin i stan efter jobbet igår.

Vi drog till en irländsk pub och drack öl, vin och Quinness, you name it! Vi blev faktiskt kvar till kvällen så vi åt en god middag där också.

Det var en massa härliga människor där, främst irländare. Så jävla roliga och sköna, jag fick lite hemlängtan..Vuxenpoäng

Klockan är strax halv åtta och jag är i tvättstugan. Har faktiskt varit här sen klockan sex imorse, även fast jag är ledig från jobbet idag!

Jag har en del att fixa idag, som mamma brukar säga "styr-upp-sitt-liv-dag". Känns ganska skönt att få detta gjort, då kan man hinna med lite skoj saker sen utan att ha ångest över saker som man verkligen behövt bli av med!

Men nu var det dags att ta ut lite saker från maskinen. Har trötta Queenie med mig som sällskap!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1767210/images/2012/pic_196855630.jpg" class="image">


Breakfast with T

Hann med att möta upp min fina tara på frukost innan jobbet idag! Skönt att börja 12 ibland för då hinner man göra lite skoj innan man ska iväg och jobba.


Pic from last night

Nu är jag på väg till jobbet. Sliten som en liten fjärtt.. Blää.

Igår kväll blev det utgång med finisarna Tara, Denise och Ruby. Vi hängde på härliga Marie Leavu. Älskar det där stället!


RSS 2.0