Klar för dagen

Är på så jäkla bra humör! Det har slutat regna och klarnat upp, jag har slutat för dagen och är ledig imorgon och på toppen av allt bra så har jag haft världens bästa kunder idag! Riktigt glad tjej just nu.


Matdags

Sitter inne i lunchrummet och roffar i mig detta med Bon Iver i hörlurarna som sällskap! Trevligt måste jag säga.


Måndag hela dagen lång

Gick upp tidigt imorse och åt frukost med lillebror. När han gick till bussen gick jag ut med Queenie på en promenad.

När jag kom hem var det dags för telefonkonferansen med alla säljledare. Idag var det jag som höll i mötet och det gick bra, wiiiie! Nu sitter jag på bussen till jobbet.

Ikväll kommer mami och papi hem från Irland, vi köpte en resa åt dom två i födelsedags present till mamma. Igår fyllde världens bästa mamma 50år och hon hade ingen aning om denna resa förnst 1 timma innan hon och pappa skulle till flygplatsen!

Hennes bästis Berni hade ordnat överraskningfest åt henne med familj och vänner. Jag blev så överlycklig för hennes skull!


Details


Nu närmar vi oss sommaren

Sitter på bussen till jobbet och är strax framme. Det är första gången i år som man svettas på bussen. Det är kvavt och varmt. Inte direkt det man saknat mest med sommaren/våren men att vi är på väg i rätt riktning gör mig glad!!


Fresh morning with Em


Min måndag kunde inte blivit bättre!


Torsdags

Det enda jag har att säga om utgången i torsdags med jobbet är att det är farligt med fri bar!


Prestige

Är på Östermalm, ett evenemang som heter prestige för jobbet. Alla möjliga butiker är här, fotograf, gratis dricka och massvis med mat! Kan inte bli bättre. Tack Gud att jag är ledig imorgon!


Säljledarutbildning

Fick gå upp ruskigt tidigt imorse.. Har fortfarande inte vaknat till ännu. Sitter i bilen med kusinen mot Intersport stinsen. Våran utbildning börjar klockan 8 och är igång i två timmar. Så taggad!!!


Min kassa mina regler

Liten titt på min yta på jobbet. Som min lilla bebis typ.


Wilda

Någon har gosat med mig heeela natten och heeela morgonen.. Lite smått jobbig men hur kan man säga nej till denna sötis?!


Work work work


Tidig morgon

Gick upp tidigt imorse för att hinna till gymmet innan jobbet. Satt i telefonkonferens med alla säljledare i Stockholm när jag höll på stretcha, haha bra planerat!

Nu är jag på tunnelbanan. Sjukt fint väder idag! Hade gärna varit ledig!


Lördagen drar nu igång

Sliten efter gårdagen. Allt spårade fast på ett jävligt bra sätt! Länge sen jag hade så roligt ute i Sverige faktiskt!

Jag har legat och degar hela dagen men nu sitter jag på bussen och ska faktisk av typ nu. Ska träffa mina finisar Sophie och Adam! Åh så länge sen jag träffa mina finisar <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1767210/images/2012/pic_193307429.jpg" class="image">


Let the weekend begin

Jääävlar vad lugnt det har varit idag på jobbet. Har varit så egentligen hela veckan.. Men men nu börjar min helg och jag är ledig fram till måndag. Skönt!

Nu är jag på väg till Skärholmen för att möta upp några från Intersport Skärholmen för utgång. Våra utgångar brukar alltid bjuda på en massa skoj!


Solen skiner och jag ska jobba, wihoo!

Jobba jobba jobba. Hoppas fina vädret håller i sig till onsdag då jag är ledig!


Börjar tidigt

Min lediga dag!
Gick upp klockan 8 med Sanna och drack tea sedan vinkade jag av henne, hon åkte in mot stan och jag åkte hem. Saknar henne redan faktiskt.

Var hemma en stund och packade ihop gym grejer. Så nu sitter jag på tunnelbanan igen mot hornstull. Ska möta Stella för ett morgon pass och efteråt ska vi sätta oss på ett fik för lite frukost!Long long day

Jobbade till sju idag och känner att kroppen är helt utmattad...
Mötte upp tara vid 8 för att bege oss till gymmet.

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem till min gosi Sanna för att sova natten. Hennes sista natt innan hon åker tillbaka till Holland..


RSS 2.0